Дигитална реклама

Сайтовете от групата на Communicorp България предлагат възможност за реклама чрез стандартни и rich media банери, PR публикации, web базирани игри и др. Communicorp България работи с ad serving системата на Gemius -Ad Ocean, даваща възможност за проследяване в реално време ефективността и параметрите на всяка една кампания. Всички радио станции от групата на Communicorp България разполагат с уеб сайтове, които са оптимизирани за всякакви устройства и екрани.

Мобилните приложения на радиата от групата на Communicorp Bulgaria предлагат изключително ексклузивен рекламен формат. Банерът над плеъра на приложението може да бъде обвързан с игра или директно да води към страницата на клиента. Приложенията са за iOS и Android и използват ad serving системата на Gemius – AdOcean, даваща възможност за проследяване ефективността и параметрите на всяка една кампания. При спонсорство фона на приложението също може да бъде брандиран.

Попитай за реклама

Свържете се с нас и ние ще ви направим индивидуална оферта според посланието, което искате да комуникирате и вашата таргет група.

Свържи се с нас

Име

Email

Телефон

Запитване