Често Задавани Въпроси

 

Може ли радио рекламата да гарантира успех?

Не, маркетингът не е точна наука; но предоставя процес за намаляване на догадките при вземането на рекламни решения. Въпреки това е доказано, че ако редовно изпращате/ доставяте подходящото съобщение на правилния пазарен дял за вашия продукт, рекламата ви ще получи удовлетворяващи резултати.

Имате ли примери за успешни кампании?

Много. Обадете ни се на тел. 02 / 931 30 30 и ще ви разкажем за тях.

Може ли да се измери ефективността на радио рекламата?

Да, това е важен и често пренебрегван аспект от всяко рекламиране. Може да започне с тестването на пробни реклами върху фокус групи и да продължи със допитване до клиентите, свързно с тяхното разпознаване на рекламите.

Колко струва рекламата в радио?

Можете да кликнете на всяко от логата в горната част на уеб сайта. Изберете „Радио тарифи“ и ще видите. Не забравяйте, че ако искате да получите конкретна оферта за вашата радио реклама, можете да се свържете с нас на тел. 02 / 931 30 30

Каква е първата стъпка от процеса?

Първо отделяме малко време за да се запознаем с вашия бизнес.
Проучваме отминали успешни кампании и правим предложение базирано на проучване за вашата бизнес среда. Ние се занимаваме с целия този процес, както и с продукцията, таргетирането, планирането и др.

Можете ли да направите рекламния клип?

Да, ние можем да направим цялата продукция на вашата радио реклама.
Ние започваме работния процес с вас, а в последствие информацията се предава на един от нашите опитни творчески писатели, който ще напише и продуцира вашата реклама до вашето одобрение.

Колко струва продукцията на рекламния клип?

В повечето случаи цената на рекламата влиза в цената на рекламната кампания. Ако решите, че искате професионални актьори, музиканти или други известни личности, това ще бъдат допълнителни разходи за вас.

Можем ли да ползваме рекламните си клипове в различни радио станции?

Да, слушателите превключват между различни радио станции и за да бъде вашата кампания по успешна, те трябва да чуват рекламата ви навсякъде.

Има толкова много радио станции, как да решим къде и колко време да рекламираме?

Няма нужда да правите предположения. Нашите проучвания са много детайлни и това ни позволява да таргитираме точно вашата аудитория.

Има ли как продукта ни да се подарява на живо в ефирната програма на радиото?

Да, ако продуктът пасва на промоционалното планиране на конкретната радио станция. Всъщност подаряването на продукти или услуги засилва вниманието върху вашия бизнес.

Попитай за реклама

Свържете се с нас и ние ще ви направим индивидуална оферта според посланието, което искате да комуникирате и вашата таргет група.
Свържи се с нас

Име

Email

Телефон

Запитване