nova_news

Радио NOVA NEWS – най-новата радиостанция на България! Радио NOVA NEWS звучи официално от септември 2015 г. Програмата на радио NOVA NEWS е насочена към най-активната градска аудитория – слушателите на възраст 18-49 години и включва новини, актуални и публицистични предавания, както и най-големите хитове.
Радио NOVA NEWS ексклузивно излъчва в програмата си основни предавания на Нова Телевизия – „Здравей, България“, всички новинарски емисии на медията – в 12:00, в 16:00, в 19:00 и в 23:30 часа, както и публицистичните предавания – „Часът на Милен Цветков“ и уикенд линията – „Събуди се“ и „Комбина“. Радио NOVA NEWS допълва програмата си с редица новаторски инициативи, като първата е Radio Reading Service – представяне на популярни книги в аудио вариант. Предаването “Радио Книги” се излъчва всяка вечер в ефира на радио NOVA NEWS.

Радио NOVA NEWS звучи в София, Велико Търново и Кюстендил.

Tarifa_Radio_Nova_News

Мобилното приложение на Радио Нова Нюс предлага изключително ексклузивен рекламен формат. Банерът над плеъра на приложението може да бъде обвързан с игра или директно да води към страницата на клиента. Приложенията са за iOS и Android и използват ad serving системата на Gemius – AdOcean, даваща възможност за проследяване ефективността и параметрите на всяка една кампания. При спонсорство фона на приложението също може да бъде брандиран.

Име

Email

Телефон

Запитване